Eu sunt Alina Kljucik

"Cel mai frumos lucru la o fotografie este că ea nu se schimbă niciodată, chiar și atunci când oamenii din ea cresc mari."

Bine ai venit în lumea pasiunii mele, fotografia.
Copiii și familia sunt centrul universului din momentul creaţiei.

Amintirile pe care le cream sunt cele mai preţioase, de aceea m-am specializat pe aceasta nișă a fotografiei de familie, maternitate, nou-născuți, bebeluși și copii. Dragostea pentru fotografie a prins viața în perioada studenției, iar în 2017 am perfectat aceasta pasiune cu primul meu curs oficial de fotografie la Scoala de Fotografie Ciorchin din Cluj Napoca, de atunci învăț continuu noi tehnici speciale de la cei mai renumiți fotografi de profil din Romania și fotografi internaționali.

Aceasta pasiune mi-a oferit libertatea de a-mi exprima viziunea, sentimentele și creativitatea într-o manieră artistică unică. M-a îndemnat să mă perfecționez și m-a ajutat să mă descopăr pe mine însumi.

Cateva lucrări

Mai multe fotografii regasiți în secțiunea "Galerie foto"

Îmi place, vreau o programare

Ultimele recenzii

O sesiune foto reusita

Recomand din suflet! Ali este un fotograf profesionist, cu o imaginatie de neegalat si atat de pozitiva si energica ca devine molipsitor. Amintirile pe care ni le-a creat sunt absolut incredibile! Multumim!

  • Cristina Sanda

Vom reface poza de familie si la anul

Am fost foarte multumiti de serviciile oferite, de profesionalismul si implicarea Alinei, iar rezultatul a fost pe masura eforturilor depuse. Cu siguranta vom reface poza de familie cu ocazia oricarui eveniment fericit.

  • Anca Mandeal

Programează
sesiune foto

Pentru a programa o sesiune foto, vă rog să îmi scrieți cât mai multe detalii despre proiectul dvs. Vă voi răspunde imediat după ce voi primi mesajul!