Da, studioul meu se află în orașul Sibiu dar organizez și sesiuni foto în natură în împrejurimile Sibiului (sesiuni foto în lanul de lavandă, lanul de răpită sau livada cu meri). Sesiunile foto oferite: Fotografii de familie profesionale (ex: fotografii tematice de Crăciun și Paște), fotografii copii, fotografii bebeluși și nou născuți, fotografii de maternitate, fotografii aniversare

Prețurile le găsești aici, pe site, la categoria Tarife. Dacă aveți nevoie de o ofertă personalizată îmi puteți scrie la contact@fotobebe.ro sau pe pagina de Facebook

Programările se pot face direct online, și se poate verifica disponibilitatea în agendă pentru acea perioadă. De obicei termenul în care ar trebui să vă gândiți să faceți programarea este cu minim 1-2 luni înainte de data sesiunii. Mai puțin de atât riscați să nu mai fie locuri în agendă.

Pentru fiecare tip de sesiune veți primi un e-mail cu informațiile necesare, ce includ adresa unde trebuie să veniți, ce ținute trebuie pregătite cât și alte detalii importante pentru ca sesiunea să fie una plăcută. Pentru sesiunile de maternitate, nou născuți și bebeluși până într-un an studioul este dotat cu recuzită de calitate, deci nu trebuie să vă preocupe acest aspect.

Numărul de imagini variază în funcție de tipul sesiunii și pachetul ales. Puteți găsi această informație la categoria prețuri. Fotografiile pe care le capturez pentru voi primesc o atenție deosebită și sunt editate cu multă atenție, astfel că veți avea posibilitatea de a alege voi imaginile care vă plac cel mai multe pentru a fi editate. Detaliile despre procesul de alegere al imaginilor le vom discuta înainte cât și în timpul sesiunii foto.

Când ați ales să colaborăm, ați făcut-o pentru că aveți încredere în experiența, viziunea artistică și talentul meu, și v-a plăcut sincer ce ați văzut în portofoliu. Așadar veți primi doar acele imagini pe care eu le consider demne de a fi postate online, printate într-un album foto sau puse într-o ramă foto. În pachete sunt incluse doar fotografiile editate profesional, fotografiile nealese în selecție fiind șterse. Imaginile în format RAW mereu rămân la fotograf din motivele enumerate mai sus.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor voastre, am creat pachetul IPS (In person sales), astfel că veți putea alege acest pachet, în care se achită o taxă/oră pentru timpul fotografului, urmând ca ulterior să cumpărați doar acele fotografii care vă plac cel mai mult. Detaliile pachetului sunt la categoria prețuri.

Termenul de livrare este de 4-6 săptămâni pentru că, fiecare sesiune trece printr-un proces inițial de selecție, și acord o atenție deosebită fiecărei imagini în parte, pentru a crea amintiri ca și cum ar fi ale mele. Există de asemenea și alte sesiuni, administrarea afacerii, apoi și familia are nevoie de timpul ei. Uneori pur și simplu am nevoie să îmi reîncarc bateriile pentru a putea fi creativă la fiecare sesiune foto. Nu există taxă de urgență pentru a primi fotografiile mai repede. Fiecare client primește fotografiile în termenul stabilit inițial.

Fotografiile create împreună sunt pentru uzul dumneavoastră personal și nu pot fi înstrăinate altor terțe persoane fără acordul fotografului, la fel cum nici eu nu pot folosi fotografiile fără acordul dumneavoastră. Drepturile de autor rămân ale fotografului care le-a creat. Nu uitați acest aspect, chiar dacă persoana care are nevoie de imagini de calitate este cineva drag vouă, dar nu vrea să plătească pentru fotografii de calitate, așa cum ați făcut-o voi de fapt.